10 Mayıs 2012 Perşembe

Roberto Cavalli'nin son Parfümü




Son zamanlarda favori parfümlerinden birisi
İnanılmaz severek kullanıyorum
Hani çok hafif olmasın ,kalıcılığı iyi olsun ama başımı ağrıtmasın kadınsı olsun diyorsanız bence bu parfümü kesinlikle denemelisiniz ...
Şişesi zaten bence çok güzel o leopar şeridi,detaylarda leopara aşık olan benim için mükemmelll <3





Her sezon en egzotik parfümlerin yaratıcısı Roberto Cavalli, altın ışıltısı kadar çekici şişesi ile de dikkat çekiyor.










Bahar ve yaz aylarını artık daha da sabırsızlıkla bekliyoruz. Kıyafetlerimizden, ayakkabılarımıza ve elbette parfümlerimize kadar herşey değişecek, baharın çiçek kokularını koklamaya başladığımızda her zamankinden daha fresh kokularla günlerimizi geçireceğiz.
Her dönem “Güçlü karakterlere sahip kadınlar seksidir” sloganı ile sezona başlayan Cavalli, kendine güvenen, özel bir çekiciliğe sahip ve kendi kaderine yön veren kadınları hayal ederek tasarlanan ve Roberto Cavalli adı verilen yeni parfümü ile adeta kadınları etkisi altına alacak gibi gözüküyor. 
İlkbahar-Yaz sezonu için piyasaya çıkan ve her sezon kalıcı olabileceğine inandığımız amberli floral aroması ile pembe biberler, saf portakal çiçeğinin karışımından elde edilen parfüm, cazibeli ve sofistike kadınların yeni ve vazgeçilmezi olacak gibi de gözüküyor.(alıntı)
Tanıtımını da izleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak ;)


4 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

cnm çok tşk ederim , bugün bunu denemezsem sanırım uyku uyuyamıycam :) aşık olmak istemıyorum ama evde bitirmem gereken çok parfümüm var ama yinede sözümde duramayabılırım :) belli olmaz :)

~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~sinemella~♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥~ dedi ki...

denediğinde benımle de paylaş yorumunu lütfen prensesim :*

Adsız dedi ki...

fiyatı nedir

pembe fiyonk dedi ki...

bu parfümü bende çok seviyorum canım.. bu sıralarda gucci flora kullanıyorum...çiçekli kokuları seversen belki onuda seversin cnm:))